HTML

Káma Erotika Szexshop

Friss topikok

Linkblog

ÁLTALÁNOS HASZNÁLATI-KEZELÉSI ÚTMUTATÓ SZEXUÁLIS SEGÉDESZKÖZHÖZ

2012.09.03. 16:53 Szilvia MaciAMálnásban

1.  A segédeszköz kiválasztása:  Szexuális segédeszköz vásárláskor vedd figyelembe a következő szempontokat: méret, anyag, típus, felület mintázata, dizájn, funkció, minőség, ár.  Ha nem volt még ilyen terméked, vagy bizonytalan vagy, kérd eladóink segítségét, akik nagy szaktudásukkal diszkréten állnak rendelkezésedre.

A szexipar az elmúlt években szerencsére óriási fejlődésnek indult, napról napra bővülő termékpalettánkon mindenki megtalálhatja a számára legnagyobb élvezetet nyújtó játékszert. Válogass kedvedre, a szexjátékok manapság már nem csak a magányos farkasok és a szingli csajok kényszermegoldása, hanem remek megoldást nyújtanak előjáték közben, közös játszadozáshoz, saját és egymás testének a legkellemesebb felfedezésére! Szerezz be minél többféle játékszert, hogy még színesebb legyen intim életed/életetek!

2.  Első használat: A szexuális segédeszközöket első használat előtt ajánlott alaposan megtisztítani (lásd 3.pont)! Mindig használj síkosítót! (Erről részletesebben a 4-es pontban olvashatsz!) Rezgő motoros segédeszközök első használatánál legyél óvatos, mert a rezgés nagyon intenzív lehet! Csak fokozatosan emeld a teljesítményt.

3.  Szakszerű tisztítás: A porózus felület miatt nagy gondot kell fordítani a szexjátékok tisztítására.
Tilos klór-, alkohol-, vagy jódtartalmú tisztítószereket, mert azok károsítják a segédeszköz finom bevonatát. Használj minden alkalommal a gyártó által javasolt Toy Cleanert, azaz szexuális segédeszközökhöz való fertőtlenítő és ápoló folyadékot, amit fújj rá a termékre, hagyd rajta 1 percig, majd öblítsd le vizzel. Fontos, hogy a toy cleanert le kell mosni a termékről, mielőtt újra használatba veszed! A toy cleaner nem csak a fertőzésektől óv meg, hanem szexjátékod anyagát is ápolja, ezért elengedhetetlen rendszeres használata! (Üzletünkben többféle kiszerelésben található toy cleanerekről édeklődj eladóinktól!) A szexuális segédeszközökhöz alap esetben nem szükséges óvszert használni, azok közvetlenül érintkezhetnek bőrünkkel. Ha a segédeszközt vaginális és anális célra is szeretnéd használni, akkor mindenképpen jól tisztítsd és fertőtlenítsd le játékodat a 2 különböző használat között, vagy anális behatolás esetén húzz rá óvszert. Ha a játékot többen is használjátok, akkor is figyeljetek oda a megfelelő higiéniára. Ezzel elkerülhetitek a fertőzéseket. Figyelj, mikor a vibrátort tisztítod: az elemek és az elektromos részek könnyen károsodhatnak, ha folyadék jut a készülék belsejébe!

4.  Nagyon fontos a síkosítás: A szexuális segédeszközök jól viselik a síkosítót, ne spóroljunk hát vele. Mindenképp vizes alapút síkosítót válassz, ugyanis a szilikon és az olaj alapú síkosítók roncsolják az anyagszerkezetet.  Tilos a szexjátékokhoz testápolót, vazelint, masszázsolajat, vagy bármilyen olajtartalmú szert használni, mert ezek is károsíthatják az anyagukat. Érdemes kipróbálni valamilyen izgató hatású vízbázisú melegítő-bizsergető síkosító készítményt, amivel fokozható az élmény. Használhatsz natúr vagy ízesített vízbázisú készítményt is. Akkor is érdemes síkosítót használni, ha egyébként nincs rá szükséged, mert a megfelelően sikamlós környezetben sokkal kellemesebb élmény érhető el, mint ha tapad bőrünkhöz az eszköz. Szárazon, síkosító nélkül történő használat esetleg hámsérülést okozhat, vagy az eszköz meghibásodásához is vezethet.
Vigyázz, hogy a síkosító soha ne jusson be az elemekhez, mert tönkreteheti az elektromos részeket. (Üzletünkben hatalmas választékot találsz mindenféle síkosítóból! Kérd eladónk segítségét, hogy a legmegfelelőbbet választhasd!)

5.  Helyes tárolás:  Szexjátékodat mindig tartsd tiszta és száraz helyen.  A pára károsíthatja a motort (és az elemeket). Lehetőleg mindig tartsd elszeparált helyen, ha nem használod, a különböző anyagok kémiai reakcióba léphetnek egymással nem megfelelő tárolás esetén! Legjobb tárolási mód minden játéknak egy-egy külön selyemzsák. (Többféle színű és méretű selyemzsák vásárolható üzletünkben)

6.  Speciális, bőrszerű anyagok védelme: A manapság igen kedvelt u.n. Cyberskin és Loveclone bőrszerű anyagok nagyon kellemes használatot eredményeznek, azonban tisztításuk és tárolásuk gondosabb odafigyelést kíván.  Tisztításhoz, fertőtlenítéshez itt is a toy cleaner ajánlott, és lehetőség szerint kerüld a szappan és a háztartásban használatos fertőtlenítő szerek szexuális segédeszközökön való alkalmazását, mert ezek károsítják a finom bőrszerű anyagot. A cyberbőr anyagoknál elengedhetetlen a vízbázisú sikosító használata, mert csak így okoznak maximális örömet. Puderezés: Használat és tisztítás után megszárítjuk a cyberbőr anyagokat, majd babahintőporral egyenletesen beszórjuk, és csak ezt követően helyezzük a selyem tároló zsákba. Ha ezt a púderezést minden alkalommal elvégezzük, akkor játékunk sokkal tartósabb, hosszabb életű lesz. Fontos azonban, hogy a hintőport minden használat előtt le kell öblíteni. Csak a cyberscin vagy a loveclone termékeket kell púderezni! A hagyományos zselés, latex, gumi vagy szilikon anyagú segédeszközöket NEM szabad púderezni!

7.  Elemek, akkumulátorok: az elektromos segédeszközökhöz mindig tartós elemeket, vagy tölthető akkumulátorokat használj. Figyelj arra, hogy ha több elem kell az eszközbe, akkor azok mindig azonos típusúak, és azonos töltöttségűek legyenek. Mindig vedd ki az elemeket a vibrátorból, ha tisztítod, vagy ha épp nem használod. Ha a vibrátor motorja felmelegedne használat közben, hagyd teljesen lehűlni, mielőtt elraknád!  Ha úgy érzed, hogy a motor túlmelegedne a vibrátorban, fejezd be a használatát és hagyd kihűlni újabb használat előtt. Tölthető Li-ion akkumulátoros eszközök esetében fontos rendszeresen tölteni a terméket akkor is, ha egyébként nincs használva. Ne hagyjuk soha teljesen lemerülni az akkumulátort, ha kezd merülni, inkább töltsük fel újra. Ezzel megnövelhető az eszköz élettartama.

8.  Vízállóság: A legtöbb elektromos szexuális segédeszköz NEM VÍZÁLLÓ! Vigyázzunk, hogy az elemtartóba és a kapcsoló részekhez ne kerüljön víz, mert az tönkre teszi az eszközt. Ezért nem használhatóak fürdőkádban vagy zuhany alatt! A nem elektromos játékok a legtöbb esetben használhatóak vízben is. Léteznek speciális víz alatti használatra készült elektromos vibrátorok is, ha ilyet szeretnél, kérd az eladó segítségét!

9.  Szavatosság és jótállás: Mivel a szexuális segédeszközök sajátos rendeltetésüknél fogva és higiénia okok miatt semmilyen esetben nem cserélhetőek, nem javíthatóak, és nem vehetőek vissza.  Biztosan Te sem szeretnél egyszer már eladott, visszahozott és talán használt terméket vásárolni, és mi sem szándékozunk ilyet eladni! Ezért eladáskor minden terméket kibontunk, elektromos terméket beüzemelünk, meggyőződünk annak hibátlanságáról, kifogástalan működéséről.  Hibás terméket nem adunk ki. Vásárlás után sem műszaki, sem minőségi sem egyéb kifogást nem áll módunkban elfogadni, ezért ajánljuk, hogy vásárláskor kérd az eladó segítségét, hogy a legmegfelelőbb terméket választhasd. Egyáltalán nem tartunk használt, vagy akár csak egyszer is kipróbált termékeket. Akár személyesen vásárolsz nálunk, akár webshopunkból rendelsz, maximálisan biztos lehetsz abban, hogy kizárólag új, hibátlan terméket kaphatsz tőlünk!

10.  Üzletpolitikánk:  Üzletünkben csak szakképzett, a termékeket ismerő, hozzáértő eladók dolgoznak. Több mint egy évtizedes sikerünk titka, hogy minket valóban érdekel, hogy vásárlóink elégedettek és kielégültek legyenek, ezért a legjobbat akarjuk NEKED! A diszkréció a legfontosabb alapelvünk, ezért megkérünk, hogy ha bármilyen kérdésed, kívánságod vagy esetleg panaszod van, akkor fordulj hozzánk bizalommal! Ha személyesen nincs bátorságod, akkor kérdezz tőlünk emailben az  info@szexajandek.hu címen! Ha ajándékba szeretnél szexuális segédeszközt adni, de nem tudod pontosan mi lenne a legjobb választás, akkor inkább vásárolj VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYT, és hagyd, hogy az ajándékozott saját maga választhassa ki a számára legkedvesebb játékszert!

Köszönjük hogy bekukkantottál hozzánk! Kívánjuk, hogy leld örömöd termékeinkben! Várunk üzletünkben, vagy nézz körül webshopunkban: http://kamaerotikabarlang.hu/!

Üdvözlettel: Káma Szilvia

Káma Erotika Barlang

Debrecen, Csapó u. 51 Nyitva: h-szo 10-20 Tel: 06 30 619 3637 e-mail: info@szexajandek.hu web: www.kamaerotikabarlang.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr294751629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása