HTML

Káma Erotika Szexshop

Friss topikok

Linkblog

Stresszoldó ötletek november végére

2011.11.22. 19:39 Szilvia MaciAMálnásban

Hamarosan itt a December, és ilyenkor úgy felgyorsulnak az események, hogy észre sem veszed. Nem marad időd semmire. Egyszerre zúdúl minden a nyakadba, és majd belegebedsz, hogy mindennel időben elkészülj!

Este későn esel haza, párod is hulla a fáradtságtól, tévéztek kicsit, aztán felborúlsz mint egy krumplis zsák... És reggel minden kezdődik előről :(

Kinek van ezek után kedve valami romantikushoz? Ha nincs romantika, akkor viszont egyre egyhangubb minden, egyre inkább elmegy a kedved az egésztől. Ideges vagy, a mérgedet azokon vezeted le, akiket a legjobban szeretsz, mert ők vannak a közeledben.

Idén alakítsd máshogy a programodat, és vigyél szint a hétköznapokba.

A nagy rohanásban szánj egy pár percet magadra. Gondolj arra, miért is loholsz ennyire? Állj meg, és próbáld mérlegelni a dolgokat. Állíts fel fontossági sorrendet, és amikor csak teheted, hallgass a belső hangodra.

Igyál sok vizet - mert ezt valahogy mindig elfelejtjük, főleg télen - és ha alvásra nem is jut több időd, próbáld legalább a napi, rutinból végzett kötelező feladatokat picit feldobni.

Ehhez van egy igazán költségkímélő, de nagyon hasznos ötletem!

 

Ha a rohanó hétköznapokban nincs időd órákig ücsörögni a kádban, inkább a gyors zuhanyzást részesíted előnyben, szánj magadra/magatokra néha néhány órát, és kalandozz velem az érzékek birodalmában.

Kívánom, hogy következő írásom segítségedre legyen abban, hogy egyszerűen, néhány pénztárcakímélő trükkel 5*-os welness paradicsomot varázsolj fürdőszobádból ! 

A fürdés nem csak higiéniai szempontból fontos. A meleg víz segíti a sejtek anyagcseréjét, fokozza a vérkeringést, életre kelti a bőrt, felpezsdíti a testet-lelket, és kellemes bevezetője lehet egy érzéki éjszakának kedvesünk társaságában.

Hogyan kezdj hozzá? 

Használhatsz habfürdőt, fürdőolajat vagy szórhatsz a fürdőkádba fürdősót. Ha nincs más, normál konyhasót is használhatsz, engedj rá olyan forró vizet, amilyet csak el bírsz viselni. Extra tipp: Pár csepp levendula olaj csodát művel, jót tesz az idegeidnek. 

Ha fokozni akarod a hatást, tegyél a fürdővízhez 2-3 dl tejet és szórd tele a kádat és a környezetét rózsaszirmokkal.
Hangulatosabbá teheted az estét halk zenével. Kapcsolod le a lámpát, és gyújts gyertyákat és füstölőt a fürdőkád körül.

Merülj el állig a habokban, és add át magad a jóleső melegnek, hadd oldjon ki belőled minden feszültség. Próbáld ki egyszer egyedül, majd ha tetszett a lazulás, nyugodtan összekötheted a kellemeset a hasznossal, és kedvesed is megjutalmazhatod egy érzéki fürdővel. Ha elég nagy a kád, együtt is élvezhetitek a nedves gyönyörűséget, ha szükösebbek a helyi adottságok, akkor kényeztesd kintről amit csak elérsz belőle.

A lágy habokban vedd le a lábáról a kedvesed érzéki ételekkel. A jó minőségű, magas kakaótartalmú csokoládé például nem hiányozhat egy romantikus estéről sem. Ahogy egy pár csokoládéba mártott epernek, pohár pezsgőnek vagy finom vörösbornak sem tud majd ellenállni.

Aztán ha kellemesen ellazultatok, folytassátok az estét kedvetek szerint! Amit nem szabad elfelejtened egy romantikus esti fürdő tervezésénél az az érintés. Legyen kéznél olaj, hogy felajánlhass egy masszázst kedvesednek. Amikor úgy gondolja, hogy kijönne a fürdőből, legyen kéznél tiszta törölköző vagy fürdőköpeny, hogy a hangulat ne vesszen el az este további részére sem! 

Reméljük feledhetetlen élményt okozunk Nektek ezzel a pár jó tanáccsal. Minden szükséges kelléket és kiegészítőt megtaláltok a Káma Erotika Barlangban! 
Érzéki tanácsokért, izgató tippekért keressetek minket bizalommal személyesen vagy akár e-mailben is!

Kellemes estéket kívánok!

Üdv, Káma Szilvia

Vibrációs fürdőszivacs

Hogy a fürdőzés még élvezetesebb legyen! Piros, eperformájú fürdőszivacs beépített, vízálló, vibrációs motorral. A rezgés segít az ellazulásban, de páros fürdőzés esetén a vibráció okozta kellemes bizsergés fokozza a vágyat. A szivacs piros színű, zöld akasztóval.

Vibrás gumikacsa :) A legideálisabb szexjáték minden fürdőszabába. Ki jönne rá, mire való... Nem csak a gyerekek játszhatnak a fürdőkádban :)

 


 

 

Káma Erotika Barlang
Debrecen, Csapó u. 51. (Székelykapus ház)
kama.erotika.barlang@gmail.com
Nyitva: H-SZO 10-20

Tel: 06 30 619 3637

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr993404226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása