HTML

Káma Erotika Szexshop

Friss topikok

Linkblog

Káma Erotika Barlang Debrecen

2011.08.31. 20:40 Szilvia MaciAMálnásban

 Kedves Érdeklődő!

 

Ha ide keveredtél, biztosan érdekel a forró erotika, buja vágyak, néhány tüzes pásztoróra...

Akkor is jó helyen jársz, ha legénybúcsút, leánybúcsút, vagy bármilyen partit szervezel, és kellékeket, ajándékokat, dekorációs cuccokat, ötleteket, feladatokat keresel.

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy minél többen tudjatok létezésünkről.

Káma Erotika Barlang vicces ajándékbolt, LEÁNYBÚCSÚ, LEGÉNYBÚCSÚ, parti kellék és erotika bolt (szexshop) 2001-ben nyitotta meg kapuit.

14 év kitartó munka és megannyi tapasztalat után úgy döntöttünk, itt az ideje a bővítésnek. Megdupláztuk boltunk alapterületét, és megsokszoroztuk terménkpalettánkat. Megújítottuk az arculatot, és új szolgáltatásokat vezettünk be.

A korábbi szexshop továbbra is működik, sőt ha korábban jártál nálunk, most rá sem ismernél! A régi, jól bevált szexuális segédeszköz gyártók termékei mellett megtalálhatóak nálunk a legújabb szexjátékok. LELO, FunFactory, We-vibe, Vibe Therapy, Tenga... 

Újdonság az is, hogy a környéken egyedülálló fehérnemű és jelmezválasztékkal bővítettük árukészletünket.

Több száz féle szexi bugyi, melltartó, kétrészes vagy többrészes fehérnemű szett, body, harisnya, combfix, fűző, babydoll, hálóruha, cicaruha, táncosnő ruha, szexi jelmez és platform cipő gazdagítja kínálatunkat.

Az extra méretű fehérnemű választékunk is egyedülálló. Érdemes ellátogatnod hozzánk, ha hagyományos fehérnemű boltban nem tudnak rádvaló méretet adni. XL-4XL méretig található nálunk bugyi, harisnya, hálóing, pizsama, fürdőruha, és melltartó.

Legénybúcsú és leánybúcsú szervezéssel is foglalkozunk, illetve megtalálható minden dekorációs anyag, kellék, és vicces ajándéktárgy, ami a emlékezetessé teszi a nagy nap előtti utolsó bulizós éjszakát. EGYEDI ajándékok és kiegészítők gyártásával és forgalmazásával próbálunk vásárlóink kedvében járni. Jelvények, kitűzők, pólók, atléták...

Nem panaszkodunk, nagyon sokan tudnak létezésünkről, vannak hosszú évek óta visszatérő, elégedett vásárlóink, mozivendégeink. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert mi tényleg azzal foglakozhatunk, amit legjobban szeretünk :) Erotika, szex, bulik :)

A blog létrejöttének oka az, hogy a mai napig vannak olyan új betérő arcok, akik arról számolnak be, hogy sohasem hallottak rólunk korábban, most is csak véletlenül találtak ránk...

Ezért most itt is próbálkozunk.

Arra buzdítok Minden kedves olvasót, hogy látogasson el hozzánk személyesen, és nézzen körül nálunk. Nem fogtok csalódni!

Cím:
Debrecen, Csapó u. 51. (Székelykapus ház) 
KÁMA EROTIKA BARLANG 
Nyitva tartás: 
Hétfőtől szombatig 10-20 óráig

  • Szexshop: Minden megtalálható üzletünkben, ami az erotikával kapcsolatos.  Óvszerek, síkosítók, tágítók, popsi golyók, análgolyó sorok, vibrátorok, dildók, kicsitől EXTRA NAGY MÉRETIG, prosztata masszírozók, pénisz gyűrűk, pénisz pumpák, pénisz hosszabbítók, potencia fokozók, késleltetők, krémek, masszázs olajok, fetish termékek, kozmetikumok... és még sorolhatnám, a szem... de főleg ami a SZÁJnak ingere 
    Szakszerű tanácsadással várjuk az érdeklődőket!
  • Szexmozi: MEGSZÜNT!
  • DVD: több ezer darabos gyüjteményünkből választhatsz, vásárolhatsz kedvedre. Kölcsönzés MEGSZÜNT!
  • Rendezvényszervezés: legény-, leánybúcsúk, baráti vagy céges partyk szervezése, lebonyolítása. Igény szerint helyet is biztosítunk
  • Társkereső, ismerkedési estek, zártkörű szexbulik: MEGSZÜNT!
  • WEBÁRUHÁZAINK házhozszállítással maximális diszkréciót nyújtanak.
  • www. maciamalnasban. hu
  • www. kamaerotikabarlang. hu
  • leánybúcsú blog: http://leanybucsu-debrecen.blog.hu/

Látogass el hozzánk, várunk szeretettel!

Szívesen vesszük a további kérdéseiteket :)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: debrecen fehérnemű jelmez káma legénybúcsú szexshop szexbolt leánybúcsú bolondokboltja szexshop debrecen

A bejegyzés trackback címe:

https://szexbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr563193925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása