HTML

Káma Erotika Szexshop

Friss topikok

Linkblog

(Mély)torkos csütörtök

2012.02.22. 20:30 Szilvia MaciAMálnásban

Sziasztok!

Nem tudom igazából ki találta ki a torkos csütörtököt, de pár éve nálunk is nagy divattá vált, hogy ezen a napon zsufolásig telnek az éttermek, és mindenki zabál két pofára, amennyi csak belé fér. Van ahol féláron lehet enni, van ahol korlátlan a fogyasztás, és olyan is van, ahol ajándék desszertekkel kényeztetik a kiéhezett vendégeket.

Ugyan mi nem étterem vagyunk, de úgy döntöttünk mi is szeretnénk jóllakatni idén vásárlóinkat.

MAI AKCIÓNK: minden ehető termékünk 10% kedvezménnyel vásárolható! Csak 2012.február 23-án Torkos csütörtökön, 10-20 óra között :)

Ízesített síkosítók, ehető gyömölcsös erotikus masszázsolajok, ízesített óvszerek, ehető cukor bugyik és melltartók és egyéb kiegészítők, ehető testfesték, kuki és cici alakú gumicukor, nyalóka és fütyi és cici formájú főzni való száraztészta kapható nálunk...
hogy csak egy párat említsek. 

JO H2O síkosító -meggy

Shiatsu masszázsolaj - fahéj -100 mlPipedream ehető női bugyi -dinnyés

 

 

 

 

 

Az ennivalóan szexis fehérnemű választékunkról még nem is beszéltem, de inkább a falatnyi tangákba öltözött hölgyeket ajánljuk elfogyasztásra :)

Aztán egy igazán aktuális terméket szeretnék még figyelmetekbe ajánlani. A termék arra való, hogy használata segítsen akadálymentesen elsajátítani a Deeptroath technikát. Hogy ez mi is pontosan, abba most nem mennék bele, inkább ajánlom figyelmetekbe magát a terméket:

Deep Troat - mélytorok spray: menta / fahéj / csoki


Ízesített érzéstelenítő mélytorok spray, speciálisan az orális szex mellé tulajdonított kellemetlenség csökkentére. A frissítő pára enyhe érzéstelenítő anyagot tartalmaz, amely a torok hátulját befedi és így segít a gége reflex elnyomásában és csökkenti az orális szex során fellépő kellemetlen érzést. Eléggé diszkrét ahhoz hogy bárhová magával vihesd, ráadásul nem csak a különleges szexuális tecnikát segíti, hanem nagyon jó szájfrissítő is. Eredetileg nőknek ajánlják, de... Na ebbe inkább nem megyek bele... ;)
Kiszerelés: 29ml.

Pipedream Deep mélytorok spray -mentaPipedream Deep mélytorok spray -fahéjPipedream Deep mélytorok spray -menta/csoki

 

 

 

 

 

Káma Erotika Barlang

Debrecen, Csapó u. 51. székelykapus ház

Nyitva: hétfőtől szombatig 10-20 óráig

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr614175191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása