HTML

Káma Erotika Szexshop

Friss topikok

Linkblog

Gyógynövények a szexualitásban

2012.01.19. 19:56 Szilvia MaciAMálnásban

Hacsak nem vagy a téli sportok szerelmese, bizonyára Te sem kedveled a havat, jeget, szeles, nyirkos, ködös időjárást. Alig bírsz kikelni reggel a meleg ágyikódból, utálsz kinézni az ablakon... Ilyenkor az embernek még szexelni is alig van kedve. Na jó, van... de mennyivel jobb a tavaszi zsongás...

Adok pár ötletet, amivel legyőzheted a rosszkedvet, megelőzheted a depressziót, és nem utólsó sorban szexuális életedet is felturbózhatod.

Lehet meglepődsz, hogy egy szexshop blogjában természetes gyógynövényekről lesz szó, de hidd el, az alábbi "zöld szerek" tényleg csodákra képesek. Sokan nem hisznek gyógyító, közértzet javító erejükben, de nem véletlenül használják őket olyan sok ősi kulturában. A gyógyszeripar persze fúj rájuk, hogy miért, abba itt most nem is nagyon szeretnék belemenni.
A lényeg, hogy a gyógynövények évezredes jótékony hatása vitathatatlan, és veszíteni valód nincs velük, mert ha nincs komoly betegséged, és ésszel használod őket, akkor kárt biztosan nem okoz velük magadnak.

 

Guarana-kivonat
Egy az Amazonas esőerdeiben őshonos, és elsősorban Brazíliában termesztett örökzöld kúszónövény kivonata, mely a kávénál nagyobb mennyiségben tartalmaz koffeint, valamint theobromint és teofillint. Az élénkítő hatása mellett állítólag természetes zsírégetőként is működik.

7f90640b63eb9fbf1c89d95f89dd209c

 

Ginzeng
A ginzeng gyógyító erejét már az egyiptomiak is felismerték, és előszeretettel használták különféle betegségek gyógyítására. Az ázsiai eredetű gyökér mára már Európában is elterjedt, és joggal tartozik azon természetes csodaszerek közé, melyek nagyban javítják az ember életminőségét. Meggtalálható benne a szőlőcukor, az A-vitamin, a B1-vitamin és B2-vitamin, bizonyos alkaloidok, ösztrogének, különféle illóolajok valamint a nyomelemek közül szelén, germánium.Nehéz fizikai és szellemi megterhelés, magas vérnyomás, depresszió és koncentráció zavar esetén ajánlott a ginzeng alkalmazása. A gyökér csökkenti a vérzsír szintet, serkenti a szervezet fehérje felépítését, valamint sikerrel alkalmazható az időskori cukorbetegség és a légzőszervi bajok leküzdésében is. 

213c3bb09f2cdc19ecd0653c7d92e4bf

 

Ginkgo Biloba

Egy páfrányfenyő, amely talán a leghosszabb ideig élő organizmus a Földön. Két lényeges hatóanyag csoportot tartalmaz: flavonoidokat és terpéneket. A terpéncsoportba tartozó hatóanyagok közül a ginkgolid (diterpen) és a bilobalid (sesquiterpen) a legjelentősebbek. Ezek mellett tartalmaz még különböző szerves savakat, pl. aszkorbinsavat is. Mindenféle jó hatása közül a központi idegrendszert serkentő illetve az agyértágító és érrendszerre gyakorolt pozitív hatását emelném ki.

 

 

A maca széleskörű felhasználása tradíciókon és tudományos ismereteken alapszik:
Regenerálja a szervezetet, visszaadja és megerősíti vitalitását, növeli az ellenálló képességet, mérsékli a depresszió, pszichikai kimerültség, neurózis és a krónikus kimerültség tüneteit. A macát szedő diákok memóriája és tanulási képessége jelentősen javult. Idősebb korban a maca segít megőrizni a csontok és izmok épségét, hosszú távú szedése segít megőrizni a jó látást és hallást, felfrissíti a memóriát, újult erővel tölt fel és ezáltal növeli az önbizalmat. Ez a gyógynövény a betegek nélkülözhetetlen tápláléka, enyhíti a kemoterápia és a radioterápia mellékhatásait, gyorsítja a haj növekedését a kemoterápia után, gyorsítja a szervezet betegség utáni felépülését, gyorsítja a sebek gyógyulását, segít az anémia, tuberkulózis, pattanások, étvágytalanság gyógyításában, az oszteoporózis kialakulásának megelőzésében, de hatékonyan részt vesz annak gyógyításában is.

A maca nők és férfiak termékenységére kifejtett pozitív hatását az indiánok az alábbi mondaban fejezik ki: „A maca hatalmában áll utódot ajándékozni a gyermektelen házaspároknak.” Ugyanis a növény pozitívan hat a sperma termelésre és a sperma minőségére, segít impotencia esetén, növeli a libidót és a vitalitást, serkenti az emberek szexuális aktivitását. Szabályozza a rendszertelen menstruációt és a hormonműködést. A maca a változókorban lévő nők szervezetének működését is harmonizálja.

Serkenti a szexuális aktivitást, segít az impotencia és a frigiditás leküzdésében. Serkenti a nemi vágyat és az erőnlétet, javítja a szexuális kondíciót. Pozitív hatással van a spermiumok termelésére és minőségére, valamint segíti a petefészkek helyes működését. Segíti a szexuális funkciók megőrzését idősebb korban is.

Maca – a férfi egészsége és ereje
A perui maca javítja a szexuális kondíciót és ezt az erőnlétet segít megőrizni idősebb korban is. Növeli a stressz faktorokkal szembeni ellenálló képességet. Fenntartja a szervezet hormonális egyensúlyát, növeli az androgénszintet. Gátolja az oszteoporózis kialakulását. Segít az impotencia leküzdésében, növeli a libidót és pozitívan hat az erekcióra. Az andropauza időszakában harmonizálja a szervezetet. Segít megőrizni az izmok kondícióját, lassítja az öregedés folyamatát. Nagy mértékben serkenti a szellemi munkát végzők agytevékenységét. Megakadályozza a krónikus fáradtság kialakulását.

A perui nők már 3 éves korukban megkezdik a maca alkalmazását, így erősek, termékenyek maradnak és idősebb korukban is remek erőben vannak. A maca növeli a női libidót is. A legjobb eredmények elérése érdekében napi szedése ajánlott.

A maca alkalmazása a következő esetekben ajánlott:
Impotencia és frigiditás.
Hosszú távon jelentősen javítja az erekció minőségét.
Stimulálja a szexuális funkciókat.
Növeli a nemi vágyat.
Klinikai tesztek alátámasztották a maca potenciára, sperma térfogatára, valamint a spermiumok mennyiségére és mozgékonyságára kifejtett pozitív hatását.
Szedése meddőség esetén is ajánlott (növeli a spermiumok számát és mozgékonyságát).
Pozitívan hat a prosztatára.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr813591289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása