HTML

Káma Erotika Szexshop

Friss topikok

Linkblog

Legénybúcsú Leánybúcsú szervezés: Első lépések

2012.04.28. 08:39 Szilvia MaciAMálnásban

A legény és leánybúcsú tapasztalataink szerint két módon lehet jó. 

 
1) Spontán mindenféle szervezkedés nélkül összejönnek a legjobb barátok vagy barátnők, és felhőtlenül jól érzik magukat... Mint egy bármilyen más buli, házibuli, kertiparti...
A lényeg, hogy nem kell túlbonyolítani. 
 
2) A másik módszer a profi szervezés. Előre le kell ülni, és átgondolni az egészet. Legyen EGY SZERVEZŐ, aki mindvégig a kezében tartja, irányítja és a szívén viseli az ügyet. A Szervező jelölhet ki segítőket, de mindvégig ellenőrzése alatt tarja őket, minden információt begyűjt, és megoszt a többiekkel. Így elkerülhető a fejetlenség, és például hogy a Menyasszony 10 egyforma ajándékot kapjon.

A Szervező beszerez egy noteszt, és minden fontos részletet feljegyez. Persze akár blogot is írhattok, vagy létre hozhattok egy titkos Facebook csoportot, ahová csak az léphet be, akinek jogosultságot adtok. FONTOS, hogy a Menyasszony és/vagy a Vőlegény előtt minden részlet titokban maradjon! (Kivétel ez alól például a kvízkérdések, ahol a helyes válaszokat előre begyűjtjük, de erről majd később)
 
NÉVLISTA: Fontos, hogy kiket hívjunk. Ne legyetek túl sokan! A 10-15 fő a legideálisabb. Annyi emberre még oda lehet figyelni, de már nagyon jó hangulat alakul ki. (Hogy pontosan kiket hívunk meg, nagyon befoláysolják a buli hangulatát. Legtöbb esetben nem feltétlenül jó ötlet a Menyasszony anyukáját, anyósjelöltjét, illetve a Vőlegény apukáját, apósjelöltjét meghívni... Olyat is hallottam, hogy az egyik csaj hozza a 2 éves kislányát... Ne mááár! Egyetlen estét, éjszakát csak kibírsz valahogy a porontyod nélkül! Szórakozz!
Ha megvan a névlista, akkor MEGHÍVÓT küldünk! Lehet hagyományos papír meghívó, vagy virtuális email, facebook... A lényeg, hogy pontosan feltüntessük az esemény DÁTUMÁT, IDEJÉT, HELYÉT, illetve az egyéb információkat.
Például Dress Code (Milyen ruhában kell jönni. Erről is később.)
 
Költségkeret:
Ha megvan a résztvevők végleges létszáma, akkor minél hamarabb ki kell találni, ki mennyi pénzt adjon be. Érdemes előre beszedni a pénzt, nem utólag vacakolni ezzel, mert nem okos ötlet, ha a Szervező mászkál a pénze után. Ha összejött a költségkeret lehet osztani, szorozni, kalkulálni.
 
A helyszínt is jó előre ki kell találni, és ha szükséges, le kell foglalni. Lehet a helyszín házibuli, kertiparti, étterem, kávézó, illetve ha nem csak éjszakára tervezünk, akkor akár egy egész hétvégés kirándulás, strandolás, túrázás, biciklitúra, vagy bármi, amit egyébként is szerettek együtt csinálni.  Ha szórakozó helyre megyünk, akkor célszerübb NEM a kedvenc helyünket választani, ahol mindenkit ismerünk, és minden pincér név szerint ismer minket, mert ott talán nem lesz olyan oldott, felszabadult a hangulat. Válasszunk egy teljesen független, de barátságos helyet, ahol minden részvevő jól érezheti magát.
 
Ha nem háznál oldjuk meg a bulit, akkor ki kell találni, hogy jut el a csapat a helyszínre. Autó nagy valószinűséggel kizárva, mert az nagyon gáz, amikor emiatt nem nem koccinthat mindenki. A limuzin bérlés nagy divat az utóbbi években, de ez első sorban a helyi adottságoktól függ, és készülj fel arra, hogy nagyon megnöveli a költségeket..
 
Bevásárlás: kellékek, dekoráció, ajándékok, étel-ital, torta.
A Szervező feladata, hogy felmérje az igényeket, és felkutassa a lehetséges beszerzési helyeket.
Az étel-ital kérdéskörön kívül minden másért fordulhattok hozzánk is, mert Kelet-Magyarországon egyedülálló választékunk van mindenből, ami egy JÓ BULI alapvető eszköze, kelléke. Évek óta szervezünk LEÁNY és LEGÉNYBÚCSÚKAT, szóval nekem elhiheted, van benne tapasztalatunk bőven. Ha van lehetőségetek ellátogatni üzletünkbe, akkor várunk szeretettel, ha nagyon messze vagytok, akkor házhoz is szállítjuk termékeinket. A tortáról, sütiről is írok még később!
 
Dátum, időpont:
Felejtsd el, hogy az esküvő előtti éjszakára szervezel Legény vagy Leánybúcsút!
Legalább egy héttel korábban, de az sem baj, ha akár egy hónappal előbbre teszed! Nincs rosszabb, mint egy kialvatlan, karikás szemű, másnapos (vagy még aznapos) Menyasszony/Vőlegény. 
Szóval jóval a Nagy Nap előtt legyen a buli.
 
Dress Code:
Mostanában nagy divat, hogy a Legény és Leánybúcsúkon egyforma ruhát vagy kiegészítőt viselnek a vendégek. Lehet ez egyforma PÓLÓ, amit direkt erre a célra csináltattok, vagy például viseljen mindenki egyforma fejdíszt, nyuszifület, cowboykalapot, kitűzőt, gumicsizmát, fátylat... Olyan bulit is szerveztem már, ahol minden vendég teljesen fehér ruhában volt, csak a Menyasszony volt teljesen piros ruhában, fején piros ördögszarvakkal, fekete fátyollal. Láthatod, nagyon sokféle megoldás létezik, legjobb, ha a baráti társaság közösen dönti el, mi legyen a témája a bulinak. 
 
Programok, feladatok, ötletek:
Na ez a legnagyobb falat. Ehhez kezdenem is kell egy új blog bejegyzést. Nem is egyet. Olyan sokféle ez a téma, hogy hetekig tartana leírni, szóval most csak egy áttekintéssel indítok, és majd lassacskán részletezem.
A legfontosabb az, hogy eláruljam Neked: a Legény és Leánybúcsú nem attól jó, hogy mindenki halára issza magát, és pucér csajok meg meztelen csajok kelletik magukat és próbálják még egy utolsó félrelépésre csábítani a szerencsétlen házasulandó szerelmeseket.
Ha ilyen bulit akarsz, akkor azt simán szervezd meg magadnak! Ahhoz mi nem kellünk. Vegyél jó sok piát, és keress valami csinosabb csajt, vagy izmosabb pasit, aki pár ezer Ft-ért tekergeti magát.. De ehhez miért is kell Legény vagy Leánybúcsú?
 
Hamarosan megtudhatod, milyen egy igazán jó, és emlékezetes BULI! :)
 
Addig is látogass el hozzánk, és válogass kedvedre több ezer féle PARTY KELLÉKÜNKBŐL!
Káma Erotika Barlang
Exkluzív fehérnemű, Szexjáték, Bolondok boltja,
Party kellék, Legénybúcsú+Leánybúcsú szervezés
Debrecen, Csapó u. 51.
Nyitva: Hétfőtől SZOMBATIG 10-20 óráig!

Szólj hozzá!

Címkék: debrecen szervezés káma legénybúcsú lánybúcsú leánybúcsú bachelorette

A bejegyzés trackback címe:

https://szexbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr334477591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása